Хотел Лъки Банско осигурява отстъпки за членовете и абонатите на СБА

В хотел Лъки Банско всички членове и абонати на Съюза на българските автомобилисти ще могат да се възползват от отстъпки по програмата Show your Card.

Това е възможно след подписване на споразумение между управата на хотела и СБА и включването му в европейската лоялна програма за отстъпки и намаления, която се развива от всеки автомобилен клуб в Европа.

Отстъпката е в размер на 10% и тя може да се получи или на рецепция, или по телефона. Важно е да се знае, че една карта може да се ползва за една стая и притежателите на карти на СБА задължително трябва да споменат, че разполагат с такава.

Хотел Лъки Банско е един от водещите хотели в Банско и в България, място, където наистина да се разтоварите от работното ежедневие и стрес, да се отпуснете и да получите отношението и вниманието, които заслужавате. Стаите са оборудвани с всичко необходимо за Вашата пълноценна почивка. Всички помещения разполагат с телевизор, телефон, безжичен интернет, мини сейф и напълно обзаведен и оборудван кухненски бокс с кафе машина Lavazza, керамичен котлон, тостер, кана за гореща вода, хладилник, микровълнова фурна, прибори и съдове.

Хотелът разполага с два ресторанта, елегантен лоби бар с лятна градина или бар билярд през зимата, както и закрит басейн с вградени хидроджет и джакузи. А за децата хотелът предлага клуб за забавления с осигурени детегледачки за по-малките и открита детска площадка с катерушки, люлки и пързалки, разнообразни електронни игри.

Повече информация може да намерите в сайта на хотела luckybansko.com


ПРОГРАМА SHOW YOUR CARD
SyClogo

Всеки притежател на членска или абонаментна карта на СБА с логото “Show your Card!” ползва различни по размер и вид намаления в ресторанти, хотели, музеи, сервизни центрове, рент-а-кар фирми, атракционни паркове, различни стоки и др. в Европа, както и в много други страни като САЩ, Канада, Австралия и дори Япония и Ямайка.

Програмата “Show your Card” е създадена и развита от международната организация за пътна помощ ARC Europe, в която от 1992 г. членува и Съюзът на българските автомобилисти.

Как да се възползвате от намаленията по програмата ?
Всеки притежател на Сребърна, Сребърна ПЛЮС, Златна или Платинена карта на СБА с логото “Show your Card!” при показване на картата може да се възползва от намаления в различни обекти /ресторанти, музеи, сервизни центрове/, които са част от програмата. Ако попаднете на такъв обект, ще го разпознаете по логото “Show your Card!”, залепено на входа му!

Как да открием предложението, което ни интересува?
В сайта на ARC Europe има празно поле за търсене на обекти по име или по държава. Когато въведете обект или държава, получените резултати може да разгледате по-подробно, като натиснете върху разположения вдясно от всеки обект бутон.

ЗА КОНТАКТИ
ТОНИ ГРАДИНАРОВ
тел.: 02/935 7914
моб. тел.: 089 555 8861
E-mail: tgradinarov@uab.org

"Хотел Лъки Банско осигурява отстъпки за членовете и абонатите на СБА", 5 out of 5 based on 3 ratings.
(Visited 288 times, 1 visits today)