Членовете и абонатите на СБА с отстъпки в центрове за гуми Диана

Считано от 17 ноември 2016г. в центрове за гуми Диана в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Русе членовете и абонатите на СБА ще могат да се възползват от отстъпки по програмата Show your Card.

Всички притежатели на карти на СБА, върху които е изобразено логото на европейската програма за отстъпки Show your Card, получават:
– 35% от базовата цена при закупуване на гуми на място в центровете на Диана
– 25% от различните услуги (монтаж, демонтаж, баланс)

За да бъде потвърдено правото на отстъпка, достатъчно е само да се покаже пластиката, издадена от СБА или наши партньори.

Местоположение на центровете може да откриете в сайта на Диана ООД.


ПРОГРАМА SHOW YOUR CARD
SyClogo

Всеки притежател на членска или абонаментна карта на СБА с логото “Show your Card!” ползва различни по размер и вид намаления в ресторанти, хотели, музеи, сервизни центрове, рент-а-кар фирми, атракционни паркове, различни стоки и др. в Европа, както и в много други страни като САЩ, Канада, Австралия и дори Япония и Ямайка.

Програмата “Show your Card” е създадена и развита от международната организация за пътна помощ ARC Europe, в която от 1992 г. членува и Съюзът на българските автомобилисти.

Как да се възползвате от намаленията по програмата ?
Всеки притежател на Сребърна, Сребърна ПЛЮС, Златна или Платинена карта на СБА с логото “Show your Card!” при показване на картата може да се възползва от намаления в различни обекти /ресторанти, музеи, сервизни центрове/, които са част от програмата. Ако попаднете на такъв обект, ще го разпознаете по логото “Show your Card!”, залепено на входа му!

Как да открием предложението, което ни интересува?
В сайта на ARC Europe има празно поле за търсене на обекти по име или по държава. Когато въведете обект или държава, получените резултати може да разгледате по-подробно, като натиснете върху разположения вдясно от всеки обект бутон.

ЗА КОНТАКТИ
ТОНИ ГРАДИНАРОВ
тел.: 02/935 7914
моб. тел.: 089 555 8861
E-mail: tgradinarov@uab.org

"Членовете и абонатите на СБА с отстъпки в центрове за гуми Диана", 5 out of 5 based on 2 ratings.
(Visited 2 412 times, 2 visits today)