Аюрведа клиник София се включи в европейската лоялна програма за отстъпки и намаления Show your Card

От месец февруари 2018 година Аюрведа клиник София се включва в програмата Show Your Card. Аюрведа клиник София предоставя следните отстъпки на всеки притежател на членска или абонаментна карта на СБА с логото Show your Card:

50% отстъпка от цената на начален преглед

20% отстъпка от цената на Аюрведични лечебни продукти

20% отстъпка от цената на всички видове единични терапии (без пакетните предложения)

За клиниката:

София БГ

Аюрведа клиник София е първата клиника предлагаща медицински консултации и автентично Аюрведично лечение, изцяло проведени от индийски лекари и терапевти в столицата на България.

За да бъдем максимално полезни създадохме Аюрведа клиник София като място за:

  • Лечение на всички заболявания
  • Получаване на насоки и съвети как да промените начина си на живот, за да излекувате или подобрите своето здраве
  • Закупуване на автентични Aюрведични билкови продукти, които ще ускорят възстановяването или укрепването на физиологичните процеси на организма ви.
  • Провеждане на Aюрведични лечебни терапии, които да балансират енергийните функции на тялото и ума ви. Тези процедури ще ви подмладят и ще подсилят организма ви. Аюрведичните терапии са важна част от лечението.

Прегледите се извършва от водещите Аюрведа Доктори: Махеш Гарже и Мохини Гарже. Д-р Махеш Гарже е практикувал с опитни лекари и професори по медицина, които са консултирали президента и министър-председателя на Индия. Началният преглед при Аюрведичния доктор включва и извършване на пулсова диагностика.

Лечебните терапии се извършват от сертифицирани индийски терапевти с богат професионален опит съобразно традициите на Аюрведа.

 

Телефони за записване на час и информация:
Безплатен: 0800 10 444
Мобилен: 0999 222 555

Адрес на клиниката:
гр. София, бул. Янко Сакъзов 30
GPS координати: N 42.6963198, E 23.3396373

Още информация може да намерите в сайта на клиниката ayurvedasofia.bg

 

"Аюрведа клиник София се включи в европейската лоялна програма за отстъпки и намаления Show your Card", 5 out of 5 based on 2 ratings.
(Visited 439 times, 1 visits today)