Връзка с нас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон

Относно

Вашето съобщение

Центрове на СБА

УС на СБА
град София, 1000
площад „Позитано“ № 3.

 

СУАБ-СБА ЕООД
град София, 1000
площад „Позитано“ № 3
Управител: инж. Емил Панчев
Председател
инж. Емил Панчев
(технически сътрудник В. Георгиева)

 

Отдел „Маркетинг и продажби“
Гл. секретар
Стоян Сентов
Секретар
инж. Ивайло Иванов
СБА е застрахователен брокер на компаниите ДЗИ и Евроинс.
В клоновете на СБА в цялата страна можете да сключите своята застраховка Гражданска отговорност, Автокаско, Имущество и други. Ако се нуждаете от повече информация, можете да се свържете със служителите на СБА в цялата страна.
Съюзът на българските автомобилисти обучава водачи на моторни превозни средства от 1960 г.
СБА съхрани традициите и доброто си име в организирането и провеждането на дейността по обучение на водачи. Сега организацията разполага с над 55 учебни центъра с учебни автомобили в цялата страна.

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) е организация с нестопанска цел

Създадена е през 1957 г.

СБА е член на Международната автомобилна федерация (ФИА) още от създаването си, като от 1992 г. е пълноправен член и на Европейската организация за Пътна помощ – ARC Europe. Разполагаме с повече от 60 технически центрове и клонове в България. Част от нашите дейности са Пътна помощ, Периодични технически прегледи на МПС, сервизна дейност, учебна дейност, пътна безопасност, Международни документи, застраховки и други.

СБА предоставя услуги на автомобилистите, своите членове, както и на членовете на чуждестранни автомобилни клубове повече от 40 години. Ние се гордеем с това, което правим, като постоянно се стремим да подобряваме качеството на нашите услуги и обслужване на клиентите и членовете на нашата организация.

(Visited 152 362 times, 30 visits today)