Отстъпки за членовете и абонатите на СБА в хотел Грийн Лайф Фемили Апартмънтс Пампорово

Хотел Грийн Лайф Фемили Апартмънтс Пампорово се включва в европейската лоялна програма за отстъпки и намаления Show your Card и ще предоставя 10% отстъпка от цената на апартамент на всички членове и абонати на Съюза на българските автомобилисти. Отстъпката може да се получи на рецепция.

Комплексът се намира на 300м. от ски център Студенец. Само на метри от хотела се разкриват приказни гледки към писта 7, която минава под комплекса. Той се състои от две шестетажни сгради и разполага с 86 апартамента от различен тип. Всички апартаменти са уютно обзаведени и добре отоплени през зимата, а от терасите им се открива красива гледка към планината.

Грийн Лайф Фемили Апартмънтс Пампорово предлага на своите гости безплатна закуска или вечеря към всяка нощувка, както и безплатно ползване на сауна, парна баня и ски гардероб.

Повече информация може да намерите в сайта на хотела www.evridikahills.com


ПРОГРАМА SHOW YOUR CARD
SyClogo

Всеки притежател на членска или абонаментна карта на СБА с логото “Show your Card!” ползва различни по размер и вид намаления в ресторанти, хотели, музеи, сервизни центрове, рент-а-кар фирми, атракционни паркове, различни стоки и др. в Европа, както и в много други страни като САЩ, Канада, Австралия и дори Япония и Ямайка.

Програмата “Show your Card” е създадена и развита от международната организация за пътна помощ ARC Europe, в която от 1992 г. членува и Съюзът на българските автомобилисти.

Как да се възползвате от намаленията по програмата ?
Всеки притежател на Сребърна, Сребърна ПЛЮС, Златна или Платинена карта на СБА с логото “Show your Card!” при показване на картата може да се възползва от намаления в различни обекти /ресторанти, музеи, сервизни центрове/, които са част от програмата. Ако попаднете на такъв обект, ще го разпознаете по логото “Show your Card!”, залепено на входа му!

Как да открием предложението, което ни интересува?
В сайта на ARC Europe има празно поле за търсене на обекти по име или по държава. Когато въведете обект или държава, получените резултати може да разгледате по-подробно, като натиснете върху разположения вдясно от всеки обект бутон.

ЗА КОНТАКТИ
ТОНИ ГРАДИНАРОВ
тел.: 02/935 7914
моб. тел.: 089 555 8861
E-mail: tgradinarov@uab.org

"Отстъпки за членовете и абонатите на СБА в хотел Грийн Лайф Фемили Апартмънтс Пампорово", 5 out of 5 based on 1 ratings.
(Visited 285 times, 1 visits today)