Отстъпки от цените на рент-а-кар на Top Rent a Car за всички членове и абонати на СБА

По лоялната програма с отстъпки за членове и абонати „СБА препоръчва“ вече може да се възползвате и от рент-а-кар автомобили с намаление.

Всички притежатели на карти на СБА получават 10% намаление от цените за рент-а-кар автомобили на Top Rent a Car.

Top Rent A Car е първата компания за автомобили под наем в България, която започна предлагането на хибридни автомобили. Автопаркът на Top Rent A Car достига 1200 автомобила.

С изцяло обновения си автопарк Top Rent A Car е лидер в бизнеса с автомобили под наем, като предлага нови, икономични, сигурни и добре оборудвани автомобили. Не на последно място, Top Rent A Car предлага и лекотоварни автомобили и микробуси за своите корпоративни клиенти.

С голямото разнообразие от нови и надеждни автомобили и националното си присъствие, все повече частни и бизнес клиенти наемат коли под наем от Top Rent A Car при най-изгодни условия. Компанията е най-високо оценената в България фирма за автомобили под наем от независими сайтове с оценка на удовлетвореност от над 95%. За изминалите 14 години броя на доволните клиенти надвишава 150 000.

Top Rent A Car очаква своите нови клиенти в офисите на компанията, които са 9 на брой в цялата страна, чрез националния си резервационен център на тел. 0700 89 050, както и на официалния си сайт TOPRENTACAR.bg. Top Rent A Car партнира успешно и чрез партньорската си програма със стотици хотели, туристически агенции, културни и исторически центрове.

Запознайте се и с други отстъпки от продукти и услуги за членовете и абонатите на СБА тук.

Вашият бизнес и услуги също могат да бъдат промотирани сред членовете и абонатите на СБА.
ЗА КОНТАКТИ
ТОНИ ГРАДИНАРОВ
тел.: 02/935 7914
моб. тел.: 089 555 8861
E-mail: tgradinarov@uab.org

"Отстъпки от цените на рент-а-кар на Top Rent a Car за всички членове и абонати на СБА", 5 out of 5 based on 4 ratings.
(Visited 284 times, 1 visits today)