Подменете своята СБА карта – вижте предимствата

Уважаеми членове,

Информираме Ви, че от днес, 8 януари 2019г., бихте могли да подмените своята активна членска карта в най-близкия офис на СБА или при наш партньор.

С подмяната не губите валидността на картата или някои от услугите, напротив – получавате допълнително отстъпки за своя автомобил.

Какво получавам?

С новата карта ще получите специални отстъпки в бензиностанции ОМВ при зареждане на гориво и покупка на други стоки и услуги. Повече за отстъпките вижте тук.

Новите карти са с нова визия и могат да бъдат подновявани нееднократно и така ще си спестите подмяна на пластиката на всеки 2 години, както беше досега.

Какви са условията за подмяна?

Самата подмяна е напълно безплатна във всеки офис на СБА в страната и при наши партньори.

Необходимо е да притежавате активна членска карта на СБА, която да не изтича след по-малко от един месец. Валидността на своята карта може да проверите тук.

Може да подмените активна членска карта само с пластика от същия вид – напр. притежавате активна Сребърна ПЛЮС карта и тя ще бъде подменена отново със Сребърна ПЛЮС карта.

При подмяната валидността и услугите се запазват без промяна.

Подмяната е по желание (препоръчителна, а не задължителна).

Как да подменя своята карта?

Заповядайте в най-близкия офис на СБА и попитайте за подмяна на Вашата карта. Необходимо е да носите старата пластика. Всички офиси на СБА ще откриете тук.

Заявете подмяна на своята карта на тел. 02 935 79 55. Новата пластика ще бъде изпратена по куриер за Ваша сметка. Цената за доставка варира в различните населени места между 3.00 и 6.00лв.

Имате въпроси и нужда от повече информация? Свържете се с нас на marketing@uab.org и тел. 146 от мобилен (опция 2 от менюто „За активиране на карта и информация за картите на СБА“).

Нови общи условия от 01.01.2019г. 

Вашата карта е закупена и влязла в сила през 2018г. и Вие запазвате старите си условия, но за всички новозакупени карти след 01.01.2019г. има нови общи условия. Може да се запознаете с тях подробно тук. 

"Подменете своята СБА карта - вижте предимствата", 4 out of 5 based on 8 ratings.
(Visited 3 581 times, 1 visits today)