СБА предоставя безплатни услуги за шофьорите в София тази събота

На 16 юни от 10:00 до 16:00ч. Съюзът на българските автомобилисти (СБА) организира Ден на безплатни услуги в гр. София. Събитието ще се проведе в ж.к. Овча Купел, ул. „Момкова баня“ 13.

Всички присъстващи ще имат възможност да се възползват от следните напълно безплатни услуги:
– проверка на изгорели газове;
– проверка на спирачна система;
– проверка на амортисьори;
– общ преглед на състоянието на автомобила;
– проверка и реглаж на фарове;
– безплатен тест драйв на SUV гамата на Peugeot.

Всеки възползвал се от предоставените тази събота безплатни услуги в СБА София-Овча Купел ще получи стикер „безопасен автомобил“, с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА в ж.к. Овча Купел, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности. Организаторите са подготвили също безалкохолни напитки за всички, а със специални „алкохолни очила“ шофьорите ще могат да тестват своите реакции.

Събитието е част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“. Сходни събития ще се проведат в градовете Благоевград и Бургас до края на м. юни. По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“.

(Visited 176 times, 1 visits today)