СБА ще участва на Tourist Auto Show в Бургас от 19 до 22 април

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) ще се включи активно в предстоящото автоизложение Tourist Auto Show в гр. Бургас от 19 до 22 април включително.

Събитието ще се проведе на паркинга на Метро Бургас на адрес бул. „Стефан Стамболов“ 103 от до 10:00 до 18:00ч. в продължение на 4 дни.

По време на изложението СБА ще представи на специален щанд пред всички посетители своите услуги пътна помощ, годишни технически прегледи и асистанс продукти – членски карти на СБА.

Желаещите ще могат да се запознаят с най-новата кампания на СБА за пътна безопасност „Най-добър млад шофьор на България“. Представена ще бъде и световната кампания на ФИА за по-малко жертви по пътищата „3500 живота“, която се провежда с участието на Фарел Уилямс, Фелипе Маса, Йохан Блейк и Рафаел Надал.

На щанда си организацията ще проведе специална томбола и ще награди петима посетители със Сребърна ПЛЮС карта. Картата дава право на напълно безплатен годишен технически преглед, денонощно и неограничено покритие с услуги пътна помощ в цялата страна и редица други.

Освен томболата представители на СБА ще раздават талони за отстъпки от своите услуги, рекламни материали и подаръци, както и ще бъде показан чисто новия специализиран автомобил за пътна помощ VW Crafter. На място всеки ще може да получи полезна информация и съвети за правилна експлоатация на автомобила и безопасно шофиране.

"СБА ще участва на Tourist Auto Show в Бургас от 19 до 22 април", 5 out of 5 based on 2 ratings.
(Visited 323 times, 1 visits today)