Списание “Авто мото свят”

През 2010-а година списание “Авто мото свят” навърши 53 години. Сред своите “събратя” то е легенда. Защото никога не изневери на своите читатели. Защото в годините отговаряше на всички техни писма, независимо от характера им. Защото не прекъсна да бъде с тях, независимо от промените и трудностите във времето, в развитието на нашата страна. “АВТО МОТО СВЯТ” – изданието на Съюза на българските автомобилисти, достигаше през годините, както и сега до всички кътчета на България. То се чете и колекционира от хора с различни професии и различни възрасти.

Няма тема, която ние да не разглеждаме на страниците на вестника преди, а сега на списанието “Авто мото свят”. Иновацията “автомобил” разбира се, винаги е главното. Защото колата за българина е и мечта, и средство за живот, и удоволствие. Години наред нашите технически, юридически, икономически консултанти са най-изявени български специалисти. Не пропускаме тема, проблем, желание от страна на читателя ни. Новостите, автомобилния спорт, екологията, законодателството, безопасността на движението…Всичко, свързано с автомобила, с неговите възможности и оборудване е наша тема. И във всеки брой, всеки намира нещото, което е и полезно, и приятно да научи.

Затова тиражът ни беше, а и остава хиляди. Постоянната ни читателска аудитория са членовете на СБА, а и всички останали, които веднъж са се докоснали до изданието ни. Със своята политика организацията участва във всички обществени прояви, свързани с автомобила, в решаването на общочовешки проблеми, като безопасността на движението. На своите страници “Авто мото свят” отразява цялостната дейност на СБА, разглежда актуалните и важни въпроси, става трибуна на видни обществени деятели и изявени специалисти. Обзори, интервюта, новини и всичко, което е свързано с вашата мечта или вашата реална кола, се намира в “Авто мото свят” вече 53 години.

  • Каталожният номер на сп.“Авто мото свят“ е 74 !
  • Абонирането става във всички клонове на Български пощи.

Адрес на редакцията:
град София, 1090
площад „Позитано“ № 3
тел.: 02/983 31 70
e-mail: betapress@abv.bg

 
Списание АМС брой 10 2011 г.

  • Тестът: Peugeot 508, “Колата на шефа”
  • Просветление: По магистрала и по пътя…

Изтегли

(Visited 3 098 times, 1 visits today)