Членовете на СБА с отстъпки в бензиностанции ОМВ

Уважаеми членове,

Информираме Ви, че считано от началото на 2019г. всички новозакупени членски карти на СБА ще предоставят специални отстъпки във верига бензиностанции ОМВ България. Всички желаещи с вече активни членски карти ще имат възможност да подменят своите пластики, за да се възползват от новите отстъпки, като за същото ще бъдат допълнително уведомени чрез персонално СМС/имейл известие.

Отстъпки в OMV Бензиностанциите в България по карта на СБА може да получите след представяне на активна карта СБА с бар код на касата. Отстъпката се получава на пълен зареден литър гориво. Всички нови членски карти на СБА разполагат с бар код на гърба на пластиката.

Специалните отстъпки при зареждане на гориво са: 0,06 лв./л при зареждане на стандартно гориво; 0,10 лв./л при зареждане на висок клас гориво; 0,03 лв./л при зареждане на автогаз.

При покупка на други стоки и услуги: 10% от цената, изписана на етикета на Caristal -25℃ течност за чистачки; 20% при ползване на автомивка Top wash с четки Първа програма; 15% от цената, изписана на етикета на Adblue Туба 5,5 литра.

Партньорът си запазва правото за промяна на нивата на специалните отстъпки, както и броя обекти, в които те са валидни. При промяна, информация за актуалните условия и обектите, изключени от активността, ще бъде публикувана своевременно на тази страница и уебсайта на СБА www.sba.bg.

Полезни връзки:
Условия за използване на членска карта, предоставяща отстъпки във верига бензиностанции ОМВ.
Нови общи условия за членове и абонати на СБА от 1 януари 2019

"Членовете на СБА с отстъпки в бензиностанции ОМВ", 5 out of 5 based on 3 ratings.
(Visited 1 909 times, 5 visits today)