Пътна помощ

Национална служба „Пътна помощ” осигурява бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашия автомобил.

„Пътна помощ” е основната дейност на Съюза на Българските Автомобилисти. Сервизните автомобили и механиците на Национална служба „Пътна помощ” покриват над 6000км. от главните и второстепенните пътища на България.

„Пътна помощ” разполага с:
*150 механика
*90 леки автомобила
*60 репатриращи автомобила

Автомобилите на Национална служба „Пътна помощ” ще различите лесно по пътищата на страната по:
*Жълтия цвят
*Емблемата на Съюза на Българските Автомобилисти
*Надписа „Пътна помощ”
*Телефоните на националната служба „Пътна помощ” – кратък номер 146 от мобилен и 02/91146

Всички автомобили на СБА са оборудвани с GPS системи, което повишава качеството на предлаганите услуги. Механиците от пътна помощ разполагат със съвременни инструменти, с които ще направят всичко възможно да отстранят повредата на автомобила Ви на място и Вие да можете да продължите пътуването си.

Съюзът на българските автомобилисти може да Ви бъде партньор и при осигуряването на ред други услуги. Ние ще Ви осигурим настаняване в хотел, предоставяне на заместващ автомобил, таксиметрови услуги, банкови и правни консултации, както в Република България, така и на територията на цяла Европа.

Съгласно международните споразумения, Съюзът на Българските Автомобилисти, като член на AIT и FIA, е единствената оторизирана организация да оказва технически услуги и репатриране на нуждаещите се автомобили, които са членове на автомобилните организации от Европа.

Съюзът на българските автомобилисти е член на европейската организация за пътна помощ ARC Europe. По силата на това споразумение СБА обслужва нуждаещите се от пътна помощ български и чуждестранни автомобилисти, собственици на „Форд” и „Опел”, “Шевролет”, “Кадилак”, “Хамър” и т.н.

Отделно от това Национална служба “Пътна помощ” обслужва гаранционни автомобили от марките “Фолксваген”, “Ауди”, “Шкода”, “Волво”, “Ленд Ровер”, “Ягуар”, “Great Wall”, “Jeep”, “Рено”, “Дачия”, “Нисан”, “Инфинити”, “Фиат”, “Алфа Ромео”, “Хюндай” и „Киа“.

"Пътна помощ", 5 out of 5 based on 1 ratings.