Пътна обстановка

обновена към 20:27ч. на 01.04.2015.

ВЪВЕДЕНИ ОГРАНИЧЕНИЯ:

Ружинци-Монтана

От 30 март е затворен главен път Е-79 в участъка Ружинци-Монтана поради строително-монтажни дейности. Въвежда се временна организация на движение, създадени са обходни маршрути:
*гр.Видин-гр.Дунавци-с. Арчар-с.Тополовец-с.Дъбова махала-с.Славотин-с.Д-р Йосифово-с.Студено буче-гр.Монтана;
*гр.Видин-гр.Дунавци-с.Арчар-с.Тополовец-с.Дондуково-с.Василовци-с.Расово-гр.Монтана;
*гр.Видин-гр.Дунавци-с.Арчар-с.Добри дол-с.Сливата-с.Орсоя-гр.Лом-гр.Монтана;
*гр.Видин-гр.Дунавци-гр.Димово-с.Ружинци-с.Дреновец-с.Тополовец-гр.Монтана;
*гр.Белоградчик-с.Ружинци-с.Дреновец-с.Тополовец-гр.Монтана

[collapse]
Катунци-Гоце Делчев

Временно е затруднено движението при км 23 от пътя Катунци – Гоце Делчев, поради свлечена скална маса на пътното платно. Водачите да се движат с повишено внимание и при км 19 и км 22.

[collapse]
Средногорци-Ветрино

Частично е възстановено движението по пътя Средногорци – Ветрино. Движението се осъществява в едната лента. Водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

[collapse]
Златоград-Неделино

Временно е ограничено движението в едното платно на пътя Златоград-Неделино. Водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

[collapse]
Рудозем-Смолян

Временно е ограничено движението на товарни автомобили над 3.5 т по пътя Рудозем-Смолян при км 19+300 поради пропадане на пътното платно. Движението на товарни автомобили се пренасочва по обходен маршрут през пътя Рудозем-Средногорци-Смолян.

[collapse]
Суходол-Мало Бучино-Перник

Поради опасност от свличане на скална маса по пътя Суходол – Мало Бучино – Перник водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

[collapse]
Лъки-Здравец

Възстановено е движението в едната лента на пътя Лъки-Здравец.

[collapse]
Градец-Ичера-Сливен

Временно е ограничено движението от 19 до 30 км по пътя Градец – Ичера – Сливен поради свличане на земна маса при 25 км. Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут по пътя Ичера – Градец – път ІІ-48 – път І-7 – пътно кръстовище „Петолъчката” – път І-6 – Сливен.

[collapse]
Самоков-Ихтиман

Временно е затруднено движението по пътя Самоков-Ихтиман поради подрязване на клони в близост до пътното платно. Участъкът е сигнализиран. Водачите на МПС да пътуват с повишено внимание.

[collapse]
Асеновград-Смолян

Поради паднали дървета на пътното платно временно е затруднено движението по пътя Асеновград-Смолян на 2 км от Асеновград в посока Смолян. Движението се осъществява в едната лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

[collapse]
Батак-Доспат и Лъки-Рожен

Тежкотоварните автомобили да се движат без ремаркета и полуремаркета по пътищата Батак – Доспат и Лъки – Рожен.

[collapse]
Перущица-Скобелево

Пропадна пътят Перущица – Скобелево. Там ще бъдат поставени знаци за забрана за движение на тежкотоварни автомобили. В участъка няма обходен маршрут.

[collapse]

СЪСТОЯНИЕ НА АВТОМАГИСТРАЛИТЕ:

АМ „Тракия”

На АМ “Тракия” при км 126, в посока София, се извършва частичен ремонт на настилката. Шофьорите да се движат с повишено внимание, като спазват въведената временна организация за движение.

Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация, в участъка от 125 до 126 км по АМ “Тракия” /в района на пътен възел “Север”/, в посока Бургас, поради извършване на ремонтни дейности.

[collapse]
АМ „Хемус”

Поради предстоящо извършване на авариен ремонт на виадукт „Елешница” е въведена временна организация, като движението на МПС изцяло се насочва от активната лента в изпреварващата лента на ляво платно в посока Варна-София от км 6+500 до км 8+000; извършване на авариен ремонт на връхната конструкция на виадукт на км 33+100 ляво платно (посока Варна-София) е въведена ВОБД, като движението се пренасочва в крайната лява лента; поради ремонт на осветителната инсталация в дясната тръба (посока София-Ботевград) на тунел „Ечемишка” ще бъде въвеждана ВОБД, като движението на МПС ще бъде затваряно за една от лентите за движение и ще бъде пренасочвано в съседната.

[collapse]
АМ „Люлин”

Временно е ограничено движението в участъка от 8 до 9 км по АМ “Люлин”, между първи и втори тунел, в посока София, поради опасност от свлачище. Движението се осъществява двупосочно в платното в посока Перник. Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в участъка от автомагистралата.

[collapse]
АМ „Марица”

Без ограничения.

[collapse]
АМ „Черно море”

Без ограничения.

[collapse]
АМ „Струма”

Временно е ограничено движението на АМ „СТРУМА” от км 317+650 до км 318+500 (Дупница – Долна Диканя) в аварийна и активна ленти поради ремонтни работи по пътните банкети и отводнителните системи. Движението се осъществява в изпреварващата лента в посока София. Водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

[collapse]

СЪСТОЯНИЕ НА ПРОХОДИТЕ:

- „Златишки” – затворен за всички МПС;
– „Върбишки” – затворен за всички МПС;
– „Троянски” – затворен за всички МПС;

– „Предела” – отворен за всички МПС;
– „Пампорово” – отворен за всички МПС;
– „Ришки” – отворен за всички МПС;
– „Обзорски” – отворен за всички МПС;
– „Републиката” – отворен за всички МПС;
– „Айтоски” – отворен за всички МПС;
- „Котленски” – забранено е движението на МПС над 10 т;
– „Рожен” – отворен за всички МПС;
– „Печинско” – отворен за всички МПС;
– „Превала” – отворен за всички МПС;
- „Петрохан” – затворен за движение на МПС над 12 т;
– „Твърдишки” – забранено е движението на МПС над 10 т;
– „Дюлински” – затворен за тежкотоварни автомобили;
– „Вратник” – забранено е движението на МПС над 10 т;

– „Шипка” – отворен за движение, с изключение на МПС, предназначени за превоз на товари с технически допустима максимална маса над 12 тона от категория N3, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета с технически допустима максимална маса над 10 тона от категория О4 до 31.03.2015г.

ГКПП

Всички гранични пунктове работят на пълен капацитет. Движението се извършва при допустимия режим за преминаване на превозни средства. На територията на област Благоевград във връзка с изграждане на автомагистрала „Струма” ЛОТ 4 в участъка „Марикостиново – Кулата” е затворено движението по път І-1 в участъка от км 436+745 до км 437+665. Движението се осъществява по обходни маршрути: маршрут в посока София – Кулата и обратно: Път І-1 при км 436+745 – Пътна връзка с Път ІІІ-198 – Триклонно кръстовище – Път ІІІ-198 – Път І-1 при км 442+200 (Марикостиново – Марино поле – Чучулигово – Кулата).

На територията на област Хасково временно е въведена организация на движението с пътни знаци без спиране на движението във връзка с изпълнението на обект: А – 4 – АМ „Марица” – „Оризово – ГКПП „Капитан Андреево”, ЛОТ 2 – участък „Димитровград – Харманли” от км 36+400 до км 70+620”. Забранено е движението на МПС с тегло над 3,5 т в участъка Подкова-Маказа.

На сръбско-българската граница и българо-македонската граница движението е нормално.

[collapse]
Благоевград

Пропадане на път II-19 в участъка Банско – Гоце Делчев, непосредствено преди разклона за село Кремен създава опасност за възникване на катастрофи. Пътният участък е в ремонт към момента. Движението е затруднено в района на Кресненското дефиле, непосредствено преди малкия тунел на пътя за Гърция, където продължава разчистването на свлачище. Движението е пренасочено по обиколен маршрут. Поставени са пътни знаци. Няма ограничения за движение през проходите “Предел” и „Папаз чаир“. Пътните настилки са почистени, но опасността от падащи камъни в тези райони остава повишена.

[collapse]
Бургас

В сила са няколко ограничение на скоростта в областта, поради свличане на дясната лента на пътя Малко Търново-ГКПП при км 316+400 – движението на МПС се извършва в едната лента. Въведено е ограничение на скоростта от 50км/час. По пътя Приморско-Царево има пропаднала част от асфалтовата настилка на лявата лента непосредствено преди мостово съоръжение над р. Караагач. Затворена за движение e лявата лента в участъка, скоростта се ограничава до 30 км/час и се въвежда забрана за преминаване на МПС над 10 т. Обходен маршрут за тях е: Приморско-Ново Паничарево-Крушевец-Босна–Визица–Царево. По пътя Веселие –Ясна поляна в участъка на аварирал мост над река Ропотамо при км 16-ти е изграден временен път с брод през коритото на р. Ропотамо. Възстановява се движението в участъка. Забранено е движението на камиони над 10 тона по пътя Черница – Сунгурларе – Чубра. За 20-тонни камиони е забранено да се движат и по пътя Царево-Резово. По надлеза на пътя Бургас – Созопол към местността „Ченгене скеле” е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. поради авария на носещата конструкция на надлеза. Дюлински проход е затворен за тежкотоварни автомобили. Затруднено е движението и по надлеза на Океански риболов. Там е затворено едното платно поради ремонт и движението е пренасочено двупосочно в другото платно. До 10 април /петък/ от 8:00 до 17:00 часа ще бъде затруднено движението по общински път в участъка от Стария гробищен парк на кв. “Долно Езерово” до кръстовище до портал на “Лукойл Нефтохим” поради строителни дейности на пътя.

Във връзка с предстоящи ремонтни дейности на улица ”Крайбрежна”, която се явява вход/изход за Стар град Созопол, се налага временна организация на движението. Това съобщават от пресцентъра на Община Созопол. Отсечката от павилион-рибна борса до ул. “Н. Вапцаров“ ще бъде затворена за движение на моторни превозни средства, считано до 31 май. Алтернативен маршрут за движение на моторни превозни средства се явява, пл. “Хан Крум“ – ул. “Аполония“ – ул. “Анаксимандър“ – ул. “Аполония“ – пл. “Хан Крум“ или пл. “Хан Крум“ – ул. “Аполония“ – ул. “Кирил и Методи“ – ул. “Гани Радев“ – ул. “Аполония“- ул. “Анаксимандър“ – ул. “Аполония“ – пл. “Хан Крум“.

[collapse]
Варна

Поради ремонтни работи по бул. “Княз Борис І” от спирка Почивка до Икономическия университет е затворено едното платно. Движението се осъществява двупосочно в лявото платно. Очаква се ремонтите работи да продължат до края на месец май.

Поради ремонт на тротоарите на улица “Шипка” автомобилите се пропускат еднопосочно от бул. “Мария Луиза” към ОУ на МВР. Очаква се временната организация на движение да продължи до 1 май

Ремонтни дейности се извършват и по бул. „Христо Ботев” в участъка от Катедралата до Аспарухов мост. Поставени са предупредителни табели за извършваните дейности, към момента няма наложена временна организация на движението. Въведена е временна организация на движение по бул. „Мария Луиза“ и бул. „Осми Приморски полк“ в участъка от бул. „Сливница“ до бул. „Цар Освободител“. Причината е извършване на строително-ремонтни работи. Движението по отсечката се извършва двупосочно в едното платно. Няма промяна на спирките на градския транспорт, като всички се обслужват. Временна организация на движение е в сила и за участък от пътя Варна – Виница между спирки „Резервоара“, „Моста“ и „Светкавица“. Промяната се налага във връзка с настъпили негативни геодинамични процеси и потенциална опасност за сигурността на движението. В района е поставен нов светофар, който регулира движението, както и пътна сигнализация.

[collapse]
Велико Търново

Пътят Царски извор-Драганово от км 0+000 до км 5+5000 е затворен поради свлачище. Водачите на МПС може да използват обходен маршрут: Царски извор-Сушица-Драганово и обратно. Пътят Поликраище-Елена от км 22+672 до км 35+788 /с.Мерданя-гр.Елена/ е затворен поради пропадане на пътното платно. За обходен маршрут се използва: Поликраище-Мерданя-Златарица-Златаришки кантон-Елена и обратно.

[collapse]
Видин

Няма затворени пътища и въведени ограничения.

[collapse]
Враца

По пътя Оряхово-Лесковец-граница Плевен има забрана за движение на всички МПС поради свлачищни процеси и големи деформации в асфалтовата настилка. Обходен маршрут: Оряхово-Селановци-Галово-Остров-граница Плевен.

[collapse]
Габрово

На Шипка остава забраната за движение на тежкотоварни автомобили над 10 тона. На път Габрово-Дебел дял- в участъка от разклона за к.к. ”Люляците” до с. Дебел дял се ограничава движението на МПС заради пропадане на пътното платно. Обходният маршрут е Габрово-Гъбене-Музга-Дебел Дял. На път Кормянско-Малък Вършец-Крамолин е забранено движението на МПС с ширина по-голяма от 3.5 м /включително и товара/, заради стеснен участък при мост над река Крапец. Обходният маршрут за МПС с ширина над 3.5 м по път Кормянско-Малък Вършец при км 46+800, след това в дясно по общински път до път III-403 в село Малък Вършец.

[collapse]
Добрич

Няма затворени пътища и въведени ограничения.

[collapse]
Кюстендил

Днес от 08.00 до 18.00 часа движението на моторни превозни средства по главен път Е-79, след село Мурсалево, ще бъде затруднено с периодични спирания от пътна полиция поради обрушване на скатове. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Свлачище затруднява движението по пътя Кюстендил – Дупница, района на „Черна нива”, то е сигнализирано. Поради свлачище е забранено преминаването на товарни автомобили над 12 тона по пътя Коняво – Бобов дол, след село Бабино. За товарните автомобили е въведен обходен маршрут.

[collapse]
Кърджали

По пътя Момчилград-Крумовград в участъка от км 17+000 до км 21+400 (с. Карамфил) е забранено движението на МПС с тегло над 5 т поради свлачище. Обходен маршрут в двете посоки за движение: рудник в района на с. Звездел-с. Токачка-Крумовград.

[collapse]
Ловеч

Няма затворени пътища и въведени ограничения.

[collapse]
Монтана

Няма затворени пътища и въведени ограничения.

[collapse]
Пазарджик

Товарните автомобили трябва да са без ремаркета и полуремаркета по пътя Батак – Доспат. Заради активизирането на свлачища е затруднено движението и по направленията Пещера – Бяга и Пещера – летовището “Свети Константин”. Остава затворен част от главния път Пловдив – Пазарджик. Обходните маршрути са с интензивен трафик и по тях се образуват колони от автомобили. В пазарджишката част на АМ “Тракия” 30 километра в двете посоки на магистралата са с ограничение за максимална скорост от 120 км в час поради неравности на настилката.

[collapse]
Плевен

По пътя граница област Враца–с. Крушовене временно се забранява движението на пътни превозни средства с общо тегло над 3,5 т поради свлачищни процеси и големи деформации в асфалтовата настилка. За обходен маршрут да се използва Крушовене-Кнежа-Селановци.

[collapse]
Перник

По пътя Перник-Брезник-Трън-Стрезимировци при км 23+000 (Край на гр. Брезник) движението на МПС се осъществява двупосочно в едната лента поради пропадане на пътното платното.

[collapse]
Пловдив

До 31.12.2015 година е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград заради влошеното транспортно–експлоатационно състояние на стоманен мост на река Марица. Обходен маршрут е през Стара Загора-Поповица.

Въведено е еднопосочно движение по ул. „Менделеев” в Пловдив във връзка с изграждането на присъединителен топлопровод. Промяната в движението е валидна за периода от 6 март до 16 май. Въвежда се временна организация по безопасност на движението без да се налага спирането му. Одобреният и съгласуван проект за временна организация се отнася за бул. „Менделеев” и ул. „Менделеев” с въвеждане на еднопосочно движение по ул. „Менделеев” в посока изток – запад.

[collapse]
Разград

По пътя Русе-Кубрат-Исперих в рамките на гр. Кубрат автомобилното движение се отклонява по ул. Цар Освободител в участъка от кръстовището с ул. „Хан Крум” и ул. „Витоша” до кръстовището с ул. „Родопи” в гр. Кубрат за периода от 26.03.2015 г. до 29.03.2015 г. включително.

– за МПС над 3,5 тона движещи се по пътя по направление Русе-Кубрат към Тутракан, Разград и Исперих, както и всички МПС движещи се по пътя по направление от Тутракан към Русе трябва да се отклоняват по обходен маршрут: с. Горичево-с. Точилари-с. Задруга;
– за МПС до 3,5 тона движещи се по пътя по направление Русе-Кубрат и всички МПС движещи се по направление Кубрат-Русе трябва да се отклоняват по обходен маршрут в гр. Кубрат: ул. „Родопи”-ул. „Владая”-ул. „Хан Крум”.

[collapse]
Русе

По пътя Русе-Щръклево-Нисово-Кацелово при км 36+945 има аварийно-възстановителни работи на мост над река Черни Лом и е въведено ограничение за движение на автомобили с обща маса над 10 т, като дясната лента е затворена за движение и е установен пропускателен режим по лявата лента за движение. По пътя Бяла-Попово между км 0+858 до км 0+908 /в чертите на гр. Бяла/ се ограничава движението на тежкотоварни автомобили с тегло над 10 т. За обходен маршрут трябва да се ползва (Бяла-Попово)-Пет кладенци-Борово.

[collapse]
Силистра

Няма затворени пътища и въведени ограничения.

[collapse]
Сливен

По пътя Елена-Сливен при км 107+200 е пропаднал участък при банкета. Водачите да се движат с повишено внимание. По пътя Омуртаг-Котел при км 27+700 движението се извършва в едната лента поради свлачище.

[collapse]
Смолян

Остават въведените ограничения за товарните автомобили да се движат без ремаркета и полуремаркета по направления Батак – Доспат, граница ОПУ – Пловдив – Момина вода – Рожен, Загражден – Давидково, Момина вода – Рожен – обсерваторията, Момчиловци – Момина вода и Рудозем – Смилян. Временни ограничения за движение на МПС на територията на областта поради свлачища има по следните участъци: Батак-Доспат (движението на МПС се осъществява в едната лента), Малка Арда-Баните (движението на МПС ще се осъществява с пропускателен режим, в едната пътна лента), Борино-Тешел (движението на МПС се осъществява в едната лента на платното за движение), Тешел-Девин (движението се осъществява в едната лента), Михалково-Кричим (движението се осъществява в едната лента), Бял извор-Неделино – разклон Неделино-Златоград (движението се осъществява в едната лента), с. Арда-с. Горна Арда (при км 28+500 е ограничено за движение на товарни автомобили над 10 т), Широка лъка-Девин )(при км 49+700 в ляво движението на МПС се осъществява в едната лента) и Бял извор-Неделино (при км 15+780 в дясно движението на МПС се осъществява в едната лента).

[collapse]
София

На пътя Ребърково-Елисейна-Своге-Нови Искър при км 22+860 след тунел Елисейна (посока Елисейна-Своге-Нови Искър) са затворени двете ленти за движение. Движението на МПС е пренасочено двупосочно през банкета и аварийната площадка. В участъка от км 44+200 до км 44+400 /с. Церово-с.гара Бов/ се ограничава скоростта на движение на МПС на 10 км/. По участъка от км 0+000 до км 39+176 на пътя Костенец-Самоков се забранява транзитното движение на товарни МПС с обща маса над 10 т в двете посоки. Участък от пътя край с. Ямна в границата на област Ловеч е затворен поради свлачища.

Въвежда се временна организация на движението за канализационен клон по ул. „Александър Стамболийски” от кръстовището с ул. „Гоце Делчев” до моста в началото на кв. Михайлово и ул. „Александър Стамболийски” в район Банкя. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната Община.
До 24.00 часа на 20.05.2015 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Александър Стамболийски” от кръстовището с ул. „Гоце Делчев” до моста в началото на кв. Михайлово и ул. „Александър Стамболийски” между ул. „Христо Смирненски” и ул. „Княз Борис І”.
До 20.05.2015 г.. се променят маршрутите на автобусни маршрути №№ 48 и 44Б, както следва:
Автобусна линия № 48 се скъсява – от метростанция „Сливница” по маршрута си до кръговото кръстовище в центъра на гр. Банкя и надясно по ул. “Стефан Стамболов”до автостанция „Банкя”;
Автобусна линия № 44Б се променя – от автостанция „Банкя” през кв. „Градоман” по ул. „Арбанаси” до обръщателно колело в кв. „Михайлово” и по ул. „Никола Вапцаров” до ул. „Александър Стамболийски” двупосочно.

Въвежда се временна организация на движението заради изграждане на инженерна инфраструктура на ВиК мрежа на град Банкя и на кварталите Градоман, Михайлово, Вердикал и село Иваняне, район „Банкя”.

Временна организация на движението за канализационен клон по ул. „Варна” между ул. „Петър Никифоров” и ул. „Райко Даскалов”, кв. „Вердикал”. От 04.30 часа на 18.02.2015 г. до 24.00 часа на 31.04.2015 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Варна” между ул. „Петър Никифоров” и ул.„Райко Даскалов” в кв. „Вердикал”.

Променя се движението по ул. “Сребърна”, както и маршрутите на няколко автобуса заради ремонт на бул. “Черни връх” в София. От 04.30 часа днес до 31 март се забранява извършването на десен завой от ул. „Сребърна” към бул. „Черни връх” в посока центъра. Движението ще се пренасочва по временната връзка между ул. „Сребърна” и бул. „Черни връх”. Променя се маршрутът на автобусни линии с номера 10-ТМ, 88 и 120, както следва: от ул. „Сребърна”, надясно по временното еднолентово пътно платно, бул. „Черни връх” и по маршрутите си. В обратна посока маршрутите не се променят.

[collapse]
Стара Загора

Пътят Ягода-Ветрен-Конаре е затворен в гр. Николаево. Има и затворен мост над р. Марица при с. Скобелево. За обходни маршрути да се използват Поповица-Плодовитово-Първомай-Скобелево, Чирпан-Плодовитово-Първомай-Скобелево и Скобелево-Първомай-Плодовитово.

По пътя Опан-Гълъбово е забранено движението на МПС над 10т. Обходните маршрути са Стара Загора-Димитровград и Раднево-Гълъбово.

[collapse]
Търговище

Няма затворени пътища и въведени ограничения.

[collapse]
Хасково

Няма затворени пътища и въведени ограничения.

[collapse]
Шумен

По третокласния път Димитриево-Друмево е въведена забрана за движение на товарни автомобили поради свлачищни процеси. Обходният маршрут е Шумен-Овчарово-Друмево.

[collapse]
Ямбол

Във връзка с изпълнение на втори етап от Водния цикъл на град Ямбол „Проектиране и строителство на Пречиствателната станция за отпадъчни води с довеждащи комуникации и реконструкция на главен колектор IX“, от 27 февруари ще бъде затворена за движение ул. „Българка” в участъка от кръстовището с ул. „Дружба” до кръстовището с ул. „Николай Петрини“. Временната организация на движението се налага заради стартирането на строително монтажните дейности по реконструкцията на Главен колектор IX.

Предстои поетапно да бъдат затваряни и други участъци по трасето на колектора. Съгласно проекта за временна организация на движението по време на СМР, трасето на Главен колектор IX е разделено на 16 етапа (нарастването на номера е в посока към заустването). Трасето включва участъци по ул. „Българка”, ул. „Константин Иречек”, ул. „Стилияна Парашкевова”, ул. „Димитър Благоев” – кръстовището пред магазин БИЛЛА и ул. „Арда”.

Община Ямбол апелира към гражданите за максимално съдействие и разбиране за временните неудобства, които ще изпитат при извършване на строителните дейности.

[collapse]

Информация по данни на: Агенция “Пътна инфраструктура” и Информационна Агенция “Фокус”

"Пътна обстановка", 4 out of 5 based on 7 ratings.
 1. transportna firma казва:

  Nai loshi podarjani patishta (oficialno prez zimata)ne cistat i neopesachavat patishtata velingrad avramovi kolibi i belovo

 2. таня казва:

  Непочистен и неопесъчен път Асеновград-Чепеларе, много свлачища и непоставени обезопасителни мрежи почти никъде.Наложи се да спираме и местим големи паднали камъни по пътя, за да можем да продължим.Пътят е новоасфалтиран, но свлачищата са голям проблем!

 3. Балери Бекярски казва:

  до кога ще чакаме да отворите Тоян – Кърнаре бре април месец ще стане

  • СБА казва:

   Трудно можем да отворим проход. Ние сме Съюз на българските автомобилисти, а не Агенция “Пътна инфраструктура”.

 4. Илиян Илиев казва:

  Добър ден,

  Мисля, че е добре да публикувате като информация състоянието на пътя Монтана-Видин през Ружинци. До колкото знам, заради сторежа на новото околовръстно, пътят е затворен. Все пак това е Е-79, международен път!

 5. Bukata казва:

  1.04 е,прохода Троян-Кърнаре стои все още затворен!Ски пистата която минава през пътя да не е на някой политик .че още не разчиствате пътя? Великден ден наближава и хората смятат да патуват! Да вземем да поработими да го отворите а?

  • СБА казва:

   Не можем да отворим или разчистим нито един проход. Ние сме Съюз на българските автомобилисти, а не Агенция “Пътна инфраструктура”.

 6. Marin казва:

  На Мурсалево движението е силно затруднено. Има голяма колона в посока Благоевград.

 7. Асен казва:

  До кога трябва да се чака прохода ТРоян- Кърнаре да бъде отворен?? Знам, че от Вас нищо не зависи, но все пак се надявам някой да види това съобщение и да си размърда косматия г*з !!

Коментирай