Пътна помощ

Национална служба „Пътна помощ” осигурява бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашия автомобил.

„Пътна помощ” е основната дейност на Съюза на Българските Автомобилисти. Сервизните автомобили и механиците на Национална служба „Пътна помощ” покриват над 6000км. от главните и второстепенните пътища на България.

„Пътна помощ” разполага с:
*150 механика
*90 леки автомобила
*60 репатриращи автомобила

Автомобилите на Национална служба „Пътна помощ” ще различите лесно по пътищата на страната по:
*Жълтия цвят
*Емблемата на Съюза на Българските Автомобилисти
*Надписа „Пътна помощ”
*Телефоните на националната служба „Пътна помощ” – кратък номер 146 от мобилен и 02/91146

Всички автомобили на СБА са оборудвани с GPS системи, което повишава качеството на предлаганите услуги. Механиците от пътна помощ разполагат със съвременни инструменти, с които ще направят всичко възможно да отстранят повредата на автомобила Ви на място и Вие да можете да продължите пътуването си.

Съюзът на българските автомобилисти може да Ви бъде партньор и при осигуряването на ред други услуги. Ние ще Ви осигурим настаняване в хотел, предоставяне на заместващ автомобил, таксиметрови услуги, банкови и правни консултации, както в Република България, така и на територията на цяла Европа.

Съгласно международните споразумения, Съюзът на Българските Автомобилисти, като член на AIT и FIA, е единствената оторизирана организация да оказва технически услуги и репатриране на нуждаещите се автомобили, които са членове на автомобилните организации от Европа.

Съюзът на българските автомобилисти е член на европейската организация за пътна помощ ARC Europe. По силата на това споразумение СБА обслужва нуждаещите се от пътна помощ български и чуждестранни автомобилисти, собственици на „Форд” и „Опел”, “Шевролет”, “Кадилак”, “Хамър” и т.н.

Отделно от това Национална служба “Пътна помощ” обслужва гаранционни автомобили от марките “Фолксваген”, “Ауди”, “Шкода”, “Волво”, “Ленд Ровер”, “Ягуар”, “Great Wall”, “Jeep”, “Рено”, “Дачия”, “Нисан”, “Инфинити”, “Фиат”, “Алфа Ромео”, “Хюндай”, „Киа“ и „Сузуки“.

"Пътна помощ", 5 out of 5 based on 1 ratings.
(Visited 38 735 times, 1 visits today)