Програма Show Your Card

Всеки притежател на членска или абонаментна карта на СБА с логото “Show your Card!” ползва различни по размер и вид намаления в ресторанти, хотели, музеи, сервизни центрове, рент-а-кар фирми, атракционни паркове, различни стоки и др. в Европа, както и в много други страни като САЩ, Канада, Австралия и дори Япония и Ямайка!

Програмата “Show your Card” е създадена и развита от международната организация за пътна помощ ARC Europe, в която от 1992 г. членува и Съюзът на българските автомобилисти.

Как да се възползвате от намаленията по програмата ?
Всеки притежател на Сребърна, Златна или Платинена карта на СБА с логото “Show your Card!” при показване на картата може да се възползва от намаления в различни обекти /ресторанти, музеи, сервизни центрове/, които са част от програмата. Ако попаднете на такъв обект, ще го разпознаете по логото “Show your Card!”, залепено на входа му!

Как да открием предложението, което ни интересува?
В сайта на ARC Europe има празно поле за търсене на обекти по име или по държава. Когато въведете обект или държава, получените резултати може да разгледате по-подробно, като натиснете върху разположения вдясно от всеки обект бутон.

Също така, на сайта на СБА, както и в нашите клонове, може да се запознаете с подробен списък на фирмите и обектите в България, които предлагат намаления за членовете и абонатите на СБА.

(Visited 5 530 times, 1 visits today)