Пътна помощ

Национална служба „Пътна помощ“ осигурява бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашия автомобил.

„Пътна помощ” е основната дейност на Съюза на Българските Автомобилисти. Сервизните автомобили и механиците на Национална служба „Пътна помощ” покриват над 6000км. от главните и второстепенните пътища на България.

Вижте повече тук.

Още услуги

Други услуги

Защо да стана член на СБА?

Като член на международната автомобилна федерация FIA, следвайки традицията на доказаните и утвърдени международни клубове, СБА предоставя навременна, професионална и качествена пътна помощ на своите членове. Закупувайки членска/абонаментна карта към Съюза на българските автомобилисти, Вие получавате денонощна сигурност на пътя в България и Европа /извън страната услугата се покрива от партньорските клубове/. Картата може да се използва за един автомобил, независимо кой шофира.

Пример 1: Извършването само на една услуга от пътна помощ в населено място струва от 35 лв. до 60 лв. Нашите карти осигуряват 12 месеца безплатно неограничен брой такива услуги, като допълнително безплатно може да се извърши ремонт на пътя, смяна на гума, подаване на ток, както и много други с намаление. В извън населено място – безплатен транспорт до най – близкия областен град, сервиз или местодомуването в зависимост от вида на картата.

Пример 2: Годишният технически преглед се заплаща от 30 лв. до 50 лв. за лек автомобил в различните региони на страната. Закупуването на членска карта на СБА от 50 лв. или 99 лв. гарантира напълно безплатен един Годишен технически преглед в СБА. Освен това може да ползвате много други безплатни услуги от пътна помощ в зависимост от вида на картата (виж Пример 1).

Пример 3: Всеки притежател на карта на СБА получава карта за намаление на гориво в бензиностанциите на „Лукойл-България“, като в зависимост от годишния пробег може да получи намаление през годината на гориво в размер над стойността на закупената карта. Може да ползвате много намаления в СБА, хотели, ресторанти и други в България и Европа съгласно програмата „Show your Card!“.

Как да стана член на СБА?


1. Членството в СБА е доброволно и член може да бъде всяко физическо или юридическо лице (абонат), заплатило членски внос.
2. Във всяка структурата на СБА може да закупите членска или абонаментна карта на СБА.
3. В Интернет на www.sba.bg може да закупите СБА карта със заплащане при доставка (наложен платеж) или директно с Дебитна/Кредитна карта.

(Visited 60 126 times, 1 visits today)